Träning

Är det jag?

Idag funderar jag över om det fortfarande är jag att tipsa om olika träningsövningar. Är det ens uppskattat och vill jag ens tipsa om träningsövningar? Känns som att min blogg mer och mer utvecklats till att ha annat fokus. Hur upplever du det?

Att eventuellt sluta tipsa om träning är däremot inte samma sak som att sluta skriva om träningspassen jag utför. Idag värmde jag upp och sprang sedan 7*400 meter med dryga minuten mellan varje. Jag valde att förlänga vilan för att orka fler intervaller. Huruvida det hjälpte låter jag vara osagt. Tyckte inte att tempot som jag valde var särskilt tufft egentligen. Men benen tröttnade betydligt snabbare än både huvudet och flåset. Oavsett så blev det ett riktigt bra träningspass!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

15 Comments on “Är det jag?

 1. Du undrar om det är uppskattat med just träningstips. Svaret från mig blir att jag tror det är en väldigt blandning. Vissa är naturligtvis inte alls intresserade, och andra är väldigt tacksamma för tips. Det finns dem som ligger däremellan och är intresserad efter behov och dagsform.
  Vill du nå ett brett spektra av människor tror jag den blandning du har är alldeles utmärkt, och skriv när du har behov och när det känns bra (oavsett vad det handlar om). Är magkänslan och lusten att dela en träningsupplevelse bra för dig, då finns det garanterat andra som tycker det också.
  När det gäller träningstips för mig personligen så ligger jag nog i den där mellankategorin jag försökte beskriva. Blir jätteintresserad ibland, och ibland inte alls 🙂
  Håller fullständigt med om slutorden som BPZ3 skriver. Du har en bra mix i mitt tycke. Så länge du mixar så här håller du olika typer av människor intresserade, och jag tror att det är viktigt för dig själv att du går på magkänslan och lusten.

  1. Tack för kommentaren. Jag kan också tänka mig att det är lite olika vad gäller dagsform. Jag kommer fortsätta skriva som jag gör: en blandad kompott av allt möjligt.

 2. Jag tycker du ska fortsätta tipsa om träningsövningar. Då det känns som din blogg inte skulle kännas komplett utan. Du skriver så bra inlägg och om vettiga ämnen så du bör känna dig stolt över din blogg. 💕

 3. Asså jag tkr du gör som du vill. Om man inte vill läsa el kommentera el tycka det är för mkt el mindre så är det ju upp till de dem.det skulle vara om det va likadant med min blogg.
  Så jag tycker inte du ska behöva fråga utan göra det som du känner bäst själv. 🤗

 4. Tror ändå det är du då det kommer till att ge träningstips 🙂 Tänker att allt handlar om dagsform, ibland orkar kroppen, men inte huvudet, och ibland är det tvärtom. Bara man själv är nöjd så är det ju bra

  1. Ja, du har nog rätt. De senaste åren har jag ju ändå haft mycket träningsfokus så det skulle nog kännas lite konstigt att inte tipsa om träning…

 5. Ja, det var frågan;-) Jag kan bara prata för mig själv och som läsare av din blogg som jag ju följer. Du är otroligt duktig på att skriva, intressanta inlägg och tack och lov utan minsta stavfel;-) Du skriver ju mellan ett och fyra inlägg per dag. Och för att vara helt ärlig så orkar jag inte läsa alla, än mindre kommentera alla inlägg.
  Som du kanske har märkt kommenterar jag med glädje inläggen som jag har nått att bidra med/säga om. Dina träningsinlägg är mindre intressant för just mig, så jag skippar dom.
  Men det är ju din blogg. Så du bestämmer. Då kan läsaren välja om hon/han vill kommentera eller inte. Tycker nämligen att det är korkat att kommentera ett inlägg, vars innehåll inte säger mig nåt/tilltalar mig. Men det är jag det;-)
  Du har en toppen mix på din blogg – så fortsätt med den för din egen skull!!!

  1. Jag förstår fullständigt att du inte orkar kommentera alla inlägg. Du kommentarer alltid så engagerat och det tar mycket tid. Tycker också att det är sådär att kommentera ett inlägg där man kanske inte har så mycket att tillföra.

 6. Jag personligen har haft nytta av dina träningsövningar. Höftträningen utför jag nu och då, inte regelbundet ännu men det blir mera och mera av den biten för min del, kombinerat med rodden på Kettlern varje morgon. Men jag förstår att du funderar fast jag inte tror att det är det det handlar om, utan om att vi alla är mera eller mindre frånvarande och ofokuserade, lite hålögda…nu talar jag för mig själv förstås😉

Lämna ett svar