Min vardag

Fem en fredag vecka 38: Att göra

Imorse var det så vackert när jag åkte hem från jobbet. Det var soligt och över fälten dimmigt. Ville så gärna stanna och fota allt det vackra men längs med bilvägen finns inga bra platser att stanna på. Var jag än väljer att stanna så kommer jag så mitt i vägen i morgonrusningen. Det känns ju inte helt optimalt förstås.

Jag har ett tufft dygn bakom mig, först var det utbildningen och därefter var det direkt till Mjölby för min älskade pilates och så åkte jag hem för att äta, packa min väska och jobba natt. Jag sov som en sten idag, så skönt ju. Ikväll ska jag tillbaka till jobbet och jobba mina timmar och sedan har jag en ledig helg. Fast ledig är jag ju inte, jag måste sitta med mina studier och jag blir tokig på att det är så svårt att hitta material kring den medicintekniska utrustningen. När jag jobbar i natt ska jag ut och leta bland regionens dokument. Om det är lugnt vill säga. Det kanske blir en natt med mycket att göra så då kan jag inte sitta med det. Men jag hoppas på det. Ångrar lite att jag inte skrev upp namnet på övervakningsutrustningen när jag var på postop. Tänkte lite dumt att det skulle jag ju komma ihåg. Det gjorde jag inte….. Nog om det.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vilka titlar har du på din att läsa-lista? Det är flera år sedan som jag läste en bok, gjorde faktiskt en lista med alla titlar jag har i bokhyllan som jag inte läst. Tur är väl det för nu kommer jag knappt ihåg längre vilka jag ska läsa och inte.
 2. Vilka är höjdpunkterna på helgens att göra-lista? Hm, det roligaste är att jag ska döma match imorgon.
 3. Vad bockade du senast av? Att skriva det här inlägget och svara på Elisas fem en fredag. Jag har även läst ett kapitel i en av mina skolböcker. Tidigare i veckan så skickade jag in två uppgifter.
 4. Vad är något du inte kommer hinna med innan veckans slut? Jag tror inte att jag kommer kunna bli klar med någon av uppgifterna som jag påbörjat innan helgen är slut.
 5. Vad är något ofärdigt du inte jobbat med på minst ett år? Hm, det var en bra fråga. Jag får säga pass på den frågan faktiskt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

11 Comments on “Fem en fredag vecka 38: Att göra

 1. så du har inget som ligger ofärdigt någonstans? avundsvärt.jag har mängder av UFOn, stickningar och broderier. hoppas att du får vint väder när du ska döma match. låter spännande

 2. Jag förstår att du inte hinner läsa böcker för ditt eget nöjes skull när du både jobbar och pluggar. Det kommer andra tider, jag tar igen mycket av sånt jag inte hann med under tiden jag hade eget företag. Och jag gör det med råge, pysslar bara med sånt som är njutningsbart. Det du, något att se fram emot längre fram! Trevlig helg

 3. Ett sådant underbart vackert foto ut mot havet!
  Mjölby – väcker barndomsminnen, men har inte varit där på 50 år (är 60 nu) och bor i Finland.
  Och det här med att läsa böcker – skulle själv gärna vilja men men… tiden räcker inte till!

Lämna ett svar