Min vardag

Fem en fredag vecka 50: Sen

När klockan ringde i morse funderade jag på om jag verkligen behövde kliva upp ur sängen. Efter en stund kom jag på att det är fredag och att jag skulle till jobbet. Det är nackdelen med att ställa klockan på ringning även när jag inte ska till jobbet.

Jag skrev ett inlägg i morse om mina önskningar för dagen. Så här med facit i hand kan jag säga att jag fick min lugna morgon, jag fick skratta tillsammans med mina kollegor och jag känner mig tacksam över hur vissa saker förändrats till det bättre. Så jag känner mig väldigt glad.

Den här veckan handlar Elisas frågor om att vara sen och stressad. Men inte nödvändigtvis samtidigt.

 1. Har du någonsin missat något inbokat? Jag kan missa utvecklingssamtal för att allt kommer på mail och så försvinner det långt ner i inkorgen.
 2. Vad är vanligtvis anledningen till att du är sen? Jag är sällan sen, tvärtom kommer jag alltid i god tid.
 3. Vad har du nyligen blivit klar med innan utsatt tid? Inlämningsuppgifterna i skolan. De blev klara runt veckan innan deadline.
 4. Vad har du för strategi för att inte vara stressad? Jag försöker tänka att ta en sak i taget och att stressa gör inte att saker och ting går snabbare. Tvärtom kanske man måste göra om för att det har gått för fort så det blir fel eller knasigt.
 5. Vad väntar du på? Mitt tentaresultat och att min äldsta pojke ska komma hem för jul- och födelsedagsfirande.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

9 Comments on “Fem en fredag vecka 50: Sen

 1. Oj, så lika vi är idag. Äntligen en (läs du) som förstår att stress leder till absolut ingenting. Det skrev jag också. Jag planerar inte heller, för det brukar också misslyckas.
  Kul att du redan är klar med inlämningsuppgifterna. Inte dumt alls med framförhållning och ha tid över för annat. Hoppas att du får ditt tentaresultat snart, gärna före jul, annars tänker du nog på det hela tiden. Eller har jag fel;-)

  1. Nej du har inte fel. När jag svarar på den här kommentaren har jag inte fått mitt resultat än och visst har jag grubblat under julhelgen. Jag vill bara veta nu så jag vet om jag kan slappna av eller om jag behöver lägga in en högre växel….

 2. Så roligt för dig att få hem sonen! Jag bor äntligen nära min familj, efter tjugo år på tok för långt ifrån. Kan det ha varit barnbarnsbarn som fällde avgörandet? Det hade säkert ett samband…
  Trevlig tredje advent, vilka fina julsmyckningar i din stad!

 3. härligt att vara i tid med inlämningsuppgifter! att vara i god tid tycker jag är skönt. jag vill ha ställtid. och jag vill inte att någon ska sitta och vänta på mig. att ta en sak i taget och inte tänka på allt på en gång är viktigt. just nu väljer jag att bara tänka Jansson fastän jag vet att det är en del annat som ska göras. trevlig 3:e advent!

  1. Nej jag vill inte heller att andra ska behöva vänta på mig. Tycker det är oförskämt om man inte blir sen på grund av anledningar som inte går att påverka.

Lämna ett svar