Min vardag

Min önskan för dagen

Godmorgon!

Jag tänkte igårkväll att jag säkerligen inte skulle komma upp så pass tidigt att jag sätter mig vid datorn och skriver några rader. Så om du läser det här inlägget nu på morgonen så är jag mitt uppe i morgonarbetet på jobbet.

Jag tänkte dela med mig av några tankar kring vad jag önskar mig för dagen. Jag önskar mig:

  • En lugn start på dagen utan stress och en morgon där allt flyter på
  • Jag vill fokusera på att hitta små saker i min vardag som gör mig glad. Tex att ha fått skratta tillsammans med mina kollegor.
  • Jag vill lära mig nya saker!
  • Jag önskar mig en dag där jag kan vara här och nu och inte hela tiden tänka på nästa dag som jag är ledig från jobbet eller allt jag har framför mig i skolan.
  • Jag önskar mig tid för reflektion och att få känna mig tacksam.

Så, det är mina tankar inför fredagen. Vad är din önskan för dagen? Har du något extra roligt att se fram emot idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Min önskan för dagen

  1. Vilka bra önskningar. Det är ju faktiskt det som behövs för att må bra och njuta av livet, även dom enkla vardagarna.
    Idag ser jag fram emot att se Johan Glans stand up-show som går på fyran, och äta något gott till. Sedan hoppas jag på en helg som ger tid till avkoppling, reflektion och en eller två sköna träningspass. En helg som ger välmående med andra ord.

Lämna ett svar