Min vardag

Lördagspladder

Eftersom jag jobbar i natt tänkte jag att jag skulle sova tills jag vaknar av mig själv. Kroppen tyckte halv åtta var en bra tid. Det tyckte inte jag kan jag säga så därför ska jag försöka lura lite senare. Ute är det plusgrader och det går fort, snart är det barmark igen. Så tråkigt! Hoppas på att snön kommer tillbaka till jul. Det är bara en vecka kvar och det känns jättekonstigt. Igår började jag få cravings efter knäckkakor så det vill jag baka innan jul. Knäckkakor är nostalgi för mig. Min mamma bakade alltid den typen av kakor när jag var barn. De ska bli så där härligt knäckiga och knapriga.

Idag funderar jag över om jag ska ha lite jullov eller om jag ska sitta med studier. Nästa termin kommer gå igenom ett helt nytt område för mig: akut sjuka barn. Vi kommer få lära oss hjärt-lungräddning för barn innan vi släpps ut på praktik på barnakuten. Det känns extremt läskigt måste jag säga. Är jag bra på att ta hand om sjuka barn? Jag får inte ha för höga krav på mig själv.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Lördagspladder

  1. Personligen tycker jag att du ska unna dig att vara helt ledig några dagar under julen. Sedan vet jag att det inte är helt lätt när man pluggar. Alltid finns det något som behöver göras…

    Önskar dig en god arbetsnatt!

Lämna ett svar