Min vardag

Fem en fredag vecka 6: Tiden går

Godmorgon!

Idag funderar jag lite på det där med att känna sig bitter. Det kan man absolut göra. Men jag tror inte att det kommer något gott ur att bli den bittra typen. Jag tror att bitterhet förgiftar sinnet och gör det svårt, kanske till och med omöjligt att gå vidare. Att jag reflekterar över det här just idag är för att jag känt mig alldeles bitter och dann över vissa saker. Och vad hjälper det? Det gör bara att jag fastnar i känslan och förstärker det dåliga. Finns ingen vinst i det alls.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad gjorde du för 10 år sen? För tio år sedan hade jag börjat termin två till specialistundersköterska inom palliativ vård. Utbildningen gick här i Linköping och jag hade fantastiskt kul.
  2. Vad är ett minne för fem år sen? Jag var i mitt livs form och sprang suveränt bra. Mitt nuvarande tävlingstempo var mitt dåvarande ”mysjoggstempo”.
  3. Vad har du gjort om tre år? Då har jag varit klar specialistundersköterska inom akut- och intensivvård i ett år.
  4. Vad går fortast, veckan eller helgen? Svårt att svara på. Jag tycker det bara är måndag eller fredag.
  5. Hur mycket ledig tid har du om dagarna? Ingen alls eftersom jag pluggar. Så jag jobbar heltid och pluggar samtidigt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

14 Comments on “Fem en fredag vecka 6: Tiden går

  1. Jag gjorde likadant när det begav sig, på 80-talet, jobbade och pluggade och var ensamstående mamma. Inget jag ångrar! Bitterhet lönar sig aldrig, däremot har man rätt att bli heligt förbannad när livet är orättvist, GRRRRR

Lämna ett svar