Min vardag

Soliga lördag

Solen skiner så vackert utanför fönstret men man ska inte låta sig luras. Det är riktigt kallt ute. När jag åkte hem såg jag en tjej som inte hade någon jacka på sig. Jag frös och satt ändå i en varm bil. När jag ser människor vara ute med lite kläder på sig så funderar jag alltid över om det är självvalt eller om de inte har pengar till ordentliga ytterkläder. Jag hoppas på det första men det kan jag verkligen inte räkna med.

Idag har jag gått veckans sista praktikpass och min ena handledare har skrivit ett fint omdöme som stämde väldigt bra med min egen uppfattning kring hur det har gått och vad jag behöver träna mer på. Fem pass kvar och sedan blir det att återgå till mitt ordinarie jobb.

Morgondagens planer är domarutbildning, det är dags för den årliga genomgången av regler och regelnyheter. Regelprovet är redan klart med godkänt resultat. Det som jag har ågren för är löptestet som ska springas redan på morgonen. Har alltid sprungit löptest på kvällen eller på eftermiddagen. Vem vet, jag kanske springer bättre än någonsin… (Fast inte bättre än 2019, det tror jag inte går i dagsläget). Peppar mig med positiva tankar.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Soliga lördag

Lämna ett svar