Min vardag

Ingen nervositet

Idag vaknade jag en halvtimme innan klockan ringde, så skönt att för en gång skull inte snooza i en halv evighet innan jag kommer upp. Rickard har varit snäll och kokt gröt till mig och jag ska starta dagen med att springa löptest. Vet du att det känns så konstigt att inte vara nervös. Det här testet har jag sprungit varje år i flera år som hare, det vill säga att jag peppat på de personer som har haft det tufft men också för att hjälpa de som gärna springer för fort att inte göra det. På våra löptest får man inte springa för fort för då får man för lång vila vilket ses som fusk.

Här ska jag springa idag. Kommer bli 22 varv på en 200 meters bana. Man ska springa 75 meter, vila 25 meter och detta upprepas 44 gånger. Fyrtio är godkänt. Innan man ger sig på dessa långa intervaller ska man också springa 6st 40 meter. Det är alltid sprinten jag har svårast med.

Idag vill jag iallafall vila i känslan av att inte vara nervös, att känna att jag ändå ska springa på en nivå som jag är bekväm med. Tänker att det är ett träningspass. Kanske därför jag inte är nervös med. Kör med lite omvänd psykologi.

Min söndagslista kommer ut ikväll tänkte jag och jag kommer garanterat uppdatera instagram med mitt resultat. Önskar dig en fantastiskt dag så hörs vi ikväll.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

3 Comments on “Ingen nervositet

  1. Jag har ju börjat ställa klocka nu och jag vaknar antingen 1h före eller minst 20 min före klockan. Sällan jag vaknar till mitt alarm 😂 Men jag håller med snooza är skönt

Lämna ett svar