Söndagslistan

Söndagslistan vecka 6

Vilken bra dag jag haft idag. Pricken över i:t var såklart att jag klarade löptestet imorse. Så skönt att känna att jag har uthållighet. Men känslan efter löptestet kommer jag skriva mer om imorgon. Fick helt klart ny motivation och inspiration.

Känsla: Bra vecka måste jag säga. Kört igång med min pilates, bra träning och så vidare. Tycker det är synd att klaga.

Väder: Plus och minus om vartannat och vårkänsla smyger sig på måste jag säga.

Bilder från veckan:

Veckan har bestått av fortbildning i fotboll, fått hem min lilla blåa bil igen. Jag har även haft cravings på semlor så det fick bli en härlig vaniljsemla i fredags. Min ledighet tajmade bra med en match så jag åkte och tittade på när Rickard dömde. Har inte sett han döma på flera år och eftersom jag inte gjort tillräckligt bra ifrån mig på löptesten har jag inte fått döma tillsammans med honom. Igår tittade vi också på melodifestivalen tillsammans med barnen. Det var helt klart mycket bättre igår än förra veckan.

Veckans länkar:

 • Munskydd eller inte munskydd Om det tvistar de lärde. Jag skulle vilja att det gjordes en studie på långtidsanvändning av munskydd hos vårdpersonalen. Tror inte att det är en hälsokur direkt…. Men det har jag skrivit om tidigare.

Träning: Egentligen skulle jag kanske köra min vecka från söndag till söndag. Kallar den ju för söndagslistan. Så därför tänkte jag berätta om min träning från förra söndagen. Då dömde jag fotboll. I veckan sprang jag också ett explosivetspass tillsammans med Rickard.

Mina positiva från veckan:

 • Så skönt att ha godkänd löptest.
 • Jag fick bra omdöme på praktiken.
 • Dragit igång min pilateskurs igen. Så nu har jag träningsvärk. Det får jag alltid av pilatesträningen….

Roliga bilder jag snubblat över:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

14 Comments on “Söndagslistan vecka 6

 1. Härligt att haft en bra dag 😃👍. Gött att löp testet gick bra å att dina löparpass har gett resultat.

  Härligt att våren börjar smyga sig på.
  Gött att bilen är hemma igen. Jag gillar med vanilj semla. Men sparar mig tills när det är semledagen.
  Kul att du kunde åka & titta på R när han dömde fotboll.
  Gött att du har dragit igång med pilates kurs. Träningsvärk är gött 😉kram 🤗

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️

 2. Va härligt o träna och att du känner att de ger motivation och att du samtidigt känner att du utvecklas i träningen 🙂

 3. Det är ju fantastiskt att du klarat löptestet och att du så målmedvetet jobbat dig dit på ganska kort tid. Strongt gjort! Tycker du det känns roligare att träna nu när du åter är i full gång? Kul att du och maken delar domarintresset, btw. Är målet att ni ska börja döma ihop? När man läser såna här sammanställningar inser man plötsligt hur rik på innehåll en vecka är. Tack för inspirationen!

    1. Nej det håller jag med om. Det finns helt klart fördelar också. Min diss var utifrån ett hälsoperspektiv för personalen. Det finns lägen då jag behöver komma patienten väldigt nära och då är det skönt att inte andas patienten rakt i ansiktet.

 4. Vad glad jag blev att läsa att du klarade löptestet för att döma fotboll. Roligt att du nu kan döma med Richard igen. Vädret har verkligen vara plus och minus denna vecka.

 5. Jag som jobbar inom äldreomsorgen kan säga att det är inge vidare med att jobba med munskydd. Som tur så får jag och mina kollegor välja att antingen jobba i munskydd eller visir, jag har valt att jobba med visir. Men ibland så måste vi jobba i både och, och det är inge vidare kan jag lova. Jag själv vet inte riktigt vilket som är bäst. Men har vant mig att alltid använda visiret, så att jag känner mig lite naken utan den när jag jobbar.

  1. Jag jobbar på sjukhuset och har haft munskydd under hela pandemin så jag vet precis hur det är. Jag tycker dock att det är jobbigt med visir när jag ska ta blodprover tex. Ser inte vad jag gör.

Lämna ett svar