Min vardag

Fem en fredag vecka 9: Olust

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka till Elisa så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Hur kittlig är du? Väldigt kittlig. När jag var barn tyckte jag att det var roligt att bli kittlad. Nu som vuxen får jag panik av det.
 2. När kände du dig senast avtrubbad? Håller med Elisa, det går inte att ta in allt som hemskt som händer. 6
 3. Vad fick dig senast att skruva på dig? När jag hamnar i sammanhang där jag inte känner mig bekväm.
 4. Vad senast gjorde att du fick kväljningar? En grej jag läste på Bloggbevakning fick mig att må fysiskt illa.
 5. Vad tycker du är mest obekvämt att sätta på dig? Tajta jeans utan stretch.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

20 Comments on “Fem en fredag vecka 9: Olust

 1. Tajta jeans utan stretch, nejtack! Och visst är det så att man tyvärr blir lite avtrubbad av allt elände som händer i världen nu, hemskt!
  Hoppas du får en fin helg!

 2. Kul att läsa dina svar på frågorna 🙂. Jag är kittlig under fötterna. Det tycker Kent är roligt 😊.
  När jag skruvar på mig: håller med dig. I situationer som jag inte känner mig bekväm i. Å när jag säger något & jag får ett påstående på det. Jag vet inte vad jag ska svara på.
  Skulle aldrig sätta på mig. Kropp jumper, tant trosor, body, polo.
  Det är mina svar på några av dina frågor som du svara på.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 3. Visst vill man göra lite som strutsen, sticka huvudet i sanden och slippa ta in allt otäckt som händer i världen, för ju mer vi får vetskap om, desto mer avtrubbade blir vi och det är farligt.
  Tajta jeans utan stretch är ingen höjdare!
  Ha en fin helg!

 4. Visst tröttnar man totalt och blir avtrubbat bara man sätter på nyheterna och lyssnar i fem minuter. Jeans utan stretch – nej, de går bort för mig med.

 5. Håller helt med där. Man måste, för sin egen hälsas skull hålla sig lite i sin egen bubbla och inte gräva ner sig för djupt i nyhetsflödet. För tragiskt helt enkelt.
  God fortsättning på fredagen!

 6. Jag tror de flesta av oss kvinnor inte vill ha åtstramand kläder, ändå vill man gömma putmagen och tjocklåren, det är en ekvation som inte riktigt går ihop. Men vi kan verkligen tacka stretchen för mycket bekvämlighet! Kväljningar kommer nästan bara av tanken på dem. Trevlig helg

 7. Tajta jeans utan stretch är absolut inte min grej heller. Så otrivsamt att det bara inte går.
  Att känna sig obekväm är inte roligt men ibland händer det.

  Önskar en fin fredag!

 8. obehag och panik får en av att bli kittlad som vuxen. hemskt, men flera svarar samma på fråga två. tajta kläder är inte behagliga att bära heller

 9. Ja det här att hamna i situationer där man känner sig obekväm är inte skoj, du skruvar man på sig och vill bara därifrån.
  Jag var mer kittlig när jag var yngre än nu, tack o lov för det är jobbigt att var kittlig så att det blir obehagligt.
  Visst är det hemskt att världen blivit så att man är så avtrubbad att man inte orkar ta till sig allt som händer, man bara stänger av.

  Ha en fin helg

Lämna ett svar