Min vardag

Fint, fult och pengar

Jag tänkte fortsätta på förra inläggets tema. I förmiddags så lyssnade jag på podden ”Fint, fult och pengar” med Isabella Löwengrip och Anna Björkholm. Det var första gången som jag lyssnade på deras podd och jag tyckte det var riktigt intressant att höra Isabella prata. Har bara läst hennes blogg i evigheter men aldrig lyssnat på något poddavsnitt. De pratade om koranbränningarna och kraven från muslimska länder om att förbjuda, länder som inte har samma demokratiska utgångspunkt eller yttrandefrihet. Isabella satte ord på mina tankar på ett riktigt bra sätt.

Om Sverige skulle ge vika på tryck utifrån och faktisk förbjuda koranbränningar, var kommer gränsen gå? Kommer det komma fler och fler krav så vi till slut tappar allt som är Sverige? Nej jag tror att det är klokt att inte ge efter, att hålla fast vid våra principer och det som gör Sverige till ett fritt land. Yttrandefriheten är värd att värna om och jag förstår inte varför vi är så snabba med att vilja slänga bort och begränsa.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar