Min vardag

Glad måndag

Idag måndag är jag glad för att:

 • Jag har pluggat effektivt på eftermiddagen, dels intensivvård och så har jag fortsatt att skriva rent mina anteckningar.
 • Jag ska snart sätta tänderna i en riktigt härlig surdegsbaugette med smör och ost på. Den är inte hembakt men smarrig ändå.
 • För varje dag blir det ljusare. Solen sken vid halv fem när jag skjutsade Alex till ett möte och Ida till baletten.
 • Jag är också glad för att jag och Ida har hittat en balettkurs som passar henne.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

12 Comments on “Glad måndag

 1. En härlig måndag för dig.
  Surdegsbaugette lät mycket gott.
  Skönt när solen håller sig uppe lite längre med.
  Kul att ni hittat en balletkurs som Ida gillar.
  Carin

 2. Tänkte faktiskt på dig och Ida idag. ”Lilla” Täby har minst tre privata dansskolor, dessutom på ställer där åtminstone jag inte hade anat att där fanns en dansskola. Här sken solen en kort stund runt klockan 13, och då kändes det vårlikt:-)

Lämna ett svar