Min vardag

Selfie #10 Om shopping

Veckans selfie hos Klimakteriehäxan handlar om shopping.

1. Handla med eller utan inköpslista? Utan inköpslista. Jag är den där personen som glömmer bort att kolla på listan. Om jag inte ska baka eller laga till något särskilt förstås. Då behövs det en lista och då missar jag inte varor..

2. Den sortens vara handlar jag på nätet: Mina träningskläder shoppar jag via Strongers websida.

3. Den sortens vara handlar jag i fysisk butik: Löparskor. Det går icke att handla online. Annars är majoriteten av mina gamla skor onlineshoppade.

4. Så betalar jag för mina köp: Med kort för det mesta. Ibland swish.

5. Den nedlagda butiken saknar jag ofta: Ingen jag kan komma på nu faktiskt.

6. Den onödiga varan slinker ofta med hem: Det onödiga är helt klart när jag får ett akut godissug och knallar bort till Seveneleven och köper dyra colanappar. Eller när jag köper en dyr nocco från samma ställe…..

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

12 Comments on “Selfie #10 Om shopping

 1. Nu måste jag erkänna, jag har aldrig druckit en Nocco, jag har aldrig druckit olika typer av kaffedrycker heller, bara vanligt bryggkaffe och snabbkaffe. Jag tror anledningen är att alla drycker är så söta, o jag har inte ätit socker på 25 år… Du är duktig som inte behöver inköpslista. Det är nog bra att träna minnet. Skor har jag svårt att hitta bekväma, har raka hälar bak så de flesta skor glappar o skulle inte kunna handla på nätet. Ha en skön fortsättning på veckan

 2. Stronger har mycket fint! 🙂
  Jag har köpt skor på nätet och både lyckats och misslyckats. Det finns bra tabeller för storleken. Det som ofta blir fel är bredden eller passformen.
  Ha en fin kväll.

 3. Du är så brutalt ärlig – hahaha:-) Nocco har jag aldrig druckit. Men det är samma sak med Trocadero, som en bloggare drack och bloggade om ett antal gånger. Där föll jag för ”trycket” och köpte en burk. Det ångrade jag. Men jag måste nog testa Nocco någon gång…
  Tycker att alla skor borde köpas i butik. Jag menar storlekarna på skor varierar ju beroende på vilket märke man köper. Skulle aldrig våga shoppa skor på nätet.

 4. En kommentar helt vid sidan av: killen som skapat Stronger var kompis med min son, samma dagisgrupp och framöver! Han lyckades verkligen som textildesigner (han är tredje generationen i den nischen!).
  Att du ö h t kan köpa skor på nätet gör mig helt förbluffad. Såvitt du inte beställer i flera i olika storlekar och returnerar de som inte passar? Inte miljövänligaste sättet att shoppa …
  Visst är det svårt att stå emot när godissuget slår till!

  1. Nej, jag beställer inte flera par utan jag köper min vanliga storlek. De gånger som det blivit fel är få. Håller med om att det inte är miljövänligt att shoppa på det sättet, har hört att det som returneras slängs. Det vill jag inte vara en del av. Så jag chansar och det brukar generellt bli bra.

 5. fått ärva en del bra träningskläder av sönerna 🏋️‍♀️
  Försöker äta innan jag handlar 🙂
  Mina barfotaskor handlar jag på nätet, kängor, allt, mycket nöjd.
  Sköna breda plats för tårna 🥾inga ömma fötter mer!

Lämna ett svar