Min vardag

Glad måndag

En glad måndag önskar jag dig. Jag är på väg till jobbet och nedräkningen till semester börjar på allvar. Bara fem pass kvar!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

9 Comments on “Glad måndag

  1. Hahaha! Den bilden ÄLSKAR jag. Tack för ett gott skratt. Det behövdes efter allt regn och 11 graders kyla idag.

  2. Så härligt för dig att kunna räkna ner till semester. Det är verkligen en skön känsla och det känns som om man aldrig skulle kunna jobba en enda dag till… Du är verkligen beundransvärd som bloggar varje dag. Hos oss blir det mest när vi gör något speciellt men även lite sammandrag från veckor på hemmaplan. Det är verkligen skoj att ha det som en digital dagbok att kunna gå tillbaka till.

    1. För mig känns det viktigt att skriva varje dag så det är något som jag verkligen tar mig tiden till att kunna göra. Sen så har jag såklart bloggtorka ibland men så börjar jag skriva och så kommer allt bara av sig självt. Nästan iallafall.

Lämna ett svar