Min vardag

God Jul mina kära vänner och läsare

Det är julafton och jag kikar in en sväng. Tomten har varit och hämtat julklappar, det sista plocket av småsaker är klart. Jag sitter i soffan och njuter av lugnet. Snart blir det fullt röj. Jag tänkte dela några kloka rader som jag läste hos Underbara Clara.

Missar man en chans får man fler. Det kommer en jul när man inte är nyseparerad. Inte utmattad. Inte pank. En jul när man inte har brutit armen eller är deprimerad. En jul när man hunnit göra pepparkakshus och en jul när man struntar i det bara för att man är inte har lust. Det kommer nya chanser att skapa fina minnen med barnen. Deras medvetande vidgas, nya minnesbanor dras ständigt upp. Hela tiden kommer nya chanser för lilla mamman och pappan. Det ordnar sig. Låt oroshjärtat klappa lugnt ✨❣️

Underbara Clara

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “God Jul mina kära vänner och läsare

  1. God jul🌟
    Och kloka ord av underbara Clara. Det blir jul ändå och man gör sitt bästa och framförallt som man vill. Skapa sina egna traditioner 😊.
    Själv sitter jag nu i soffan, alla andra sover, tittar på min julklapp som låg utanför sovrumsdörren och funderar på om jag ska tända granen.
    Ha en skön julafton!

Lämna ett svar