Min vardag

Hoppa på tåget: nattlampa

Dagens outfit: rosa shorts från Stronger och rosa topp från samma ställe. När det är sommar och varmt så bor jag i de där shortsen. Som med allt annat från stronger. Det är dyra kläder men eftersom jag använder dom jämt så blir det inte så dyrt. Priset per användning alltså.

Idag har jag suttit och läst igenom mitt arbete samt gjort en powerpoint till presentationen på torsdag. Fick en massa frågetecken när jag läste mitt arbete så förhoppningsvis kommer jag komma väl förberedd till min presentation och kommande opponering. Jag försöker tänka ut alla möjliga kluriga frågor till mig själv. Jag tycker att det är fusk att få frågorna i förtid. Då blir opponeringen missvisande.

Åke har som vanligt sitt lördagstema: hoppa på tåget. Ordet den här veckan är nattlampa. När jag var barn så var jag mörkrädd. Mamma har berättat för mig att när jag fick ha en liten lampa tänd så sov jag bättre än när det var kolsvart i rummet. Jag är fortfarande mörkrädd men nattlamporna lyser med sin frånvaro. Förutom en lila lampa som står på hyllan i vardagsrummet. Den lyser upp så fint men nu när det är så ljust länge på kvällarna så är den släckt. En lampa som däremot lyser är utelampan vid vår ytterdörr. Jag vill inte ha det släckt även om vi har larm till huset. Jag har sådan livlig fantasi och skrämmer upp mig själv väldigt lätt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Hoppa på tåget: nattlampa

  1. Jag kan inte hålla mig för skratt,booh😉 varför har du larm,jag menar det värdefulla är väl redan stulet dvs din oskuld🤪.Jag försöker lista ut vad intensivvårdsförvärvad skada skulle kunna vara för något och kommer fram till att det kan vara allt från brutna lemmar till sepsis. ”Funderingar från en fullständig amatör”
    Ha en fin söndag!

    1. Högst olämplig kommentar med anspelningen på sex. Det är inget som jag vill ha här. Jag godkänner kommentaren den här gången för att svara på frågan. Intensivvårdförvärvad svaghet har absolut med sepsis att göra, dock inte med brutna ben. Men jag kommer berätta mer om arbetet framöver.

  2. Himla snygg outfit!!! Detta sagt av en som INTE gillar rosa;-)
    Nu när du säger det så väcktes minnen hos mig med. Jag var faktiskt också mörkrädd i huset jag växte upp i. Kollade alltid att det inte fanns någon under sägen. Och det hjälpte inte med nattlampa. Som tur är har jag vuxit ifrån det hela;-)

    1. Det där med någon under sängen. När det är nersläckt hoppar jag nästan upp i sängen för jag inbillar mig att någon ligger under sängen och kommer ta tag i min fot. Att jag vet att det omöjligt kan få plats någon under sängen spelar ingen roll…..

Lämna ett svar