Min vardag

Hos mig just nu…..

…… Har jag tjuvstartat adventstid med att ta fram min snöflingelöpare som legat på bänken i vardagsrummet hur länge som helst och min fina ljusstake. Känns lite busigt så här i början på november.

Igår åkte vi hem till mina föräldrar. Det bjöds på god mat och god efterrätt. Jag var en tröttmössa efter nattpasset men det var mysigt att ses. Läggdags blev det redan vid halv åtta, vaknade till vid halv elva och somnade sedan om snabbt. Det var verkligen välbehövligt för idag ska vi åka till Österbymo och springa Jätten Bule-löpet. Senast det begav sig var 2019 och då sprang jag på min absolut sämsta tid någonsin. Har inga höga tankar om mig vad gäller årets form så allt under den tiden jag fick då kommer jag vara nöjd med. Kikade på resultatlistorna och den absolut snabbaste tiden sprang jag 2014. Kul att resultatlistorna är sparade.

Nu ska jag käka lite och plugga en stund innan det är dags att väcka barn. Det blir såklart en racereport i eftermiddag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Hos mig just nu…..

Lämna ett svar