Min vardag - Pilates

Fem en fredag vecka 44: Räknetal

Igår hade jag planer när jag åkte till Mjölby. Jag tänkte hinna spela in några pilatesklipp till instagram men den planen sprack. När jag närmade mig Mjölby hamnade jag i bilkö på grund av ett brovägarbete. Den ”lilla” detaljen hade jag glömt bort. Igår under passet känner jag att jag skulle vilja börja träna mer pilates hemma. Eller framförallt få lite ny inspiration. Jag har ett dyrt medlemskap i en onlinestudio som jag inte använder just nu så skulle vilja damma av det mer. Något mer tillfälle i veckan borde inte vara omöjligt att få till.

 1. Vad är fem saker du gjort den här veckan? Jag har jobbat tre nattpass, tränat två timmar pilates (inte i ett svep), pluggat effektivt, funderat över om jag ska börja cykla till jobbet igen. och sprungit ett par riktigt bra löppass.
 2. Vilka fyra känslor har du haft i veckan? Julkänslor, trötthet, glad och lite mosig i huvudet (fast det är kanske ingen känsla.
 3. Vad har du sett tre av i veckan? Hm, bokstäver är det första jag kommer att tänka på och så kakburkar. En kollegas barn har sålt kakor så det står x antal burkar på jobbet nu. Hämtade mina igår kväll.
 4. Vilka två saker har du i veckan blivit glad av? Jag har fått beröm för mitt skrivande och så har jag fått fina ord från personer på mitt jobb.
 5. Vilket betyg får veckan, på en skala 1-5? Min vecka får helt klart en femma. Tycker det har varit en riktigt bra vecka på alla sätt och vis.

Fem en fredag är Elisas påhitt. Mycket trevligt tycker jag att få fundera över hur veckan varit och andra roliga frågor.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

16 Comments on “Fem en fredag vecka 44: Räknetal

 1. Underbart med en vecka värt en femma….i november! Men så är du också piggelin och det beror ju på att du jobbar för det. Julkänslor? Ja det försöker alla butiker få oss att känna nu, men mig lurar dom inte…
  Ha en skön Allhelgonahelg

 2. Har läst några bidrag till temat idag, och du är den första och enda som ger veckan fem av fem möjliga. Så kul!
  Det där med julkänslor i början på november kan man knappast undvika. De flesta butiker har ju tagit fram juldekorationer och julpynt redan…

 3. vilka fantastiska fyiska aktiviteter du får till! avundsjuk, jag blir så avundsjuk🤖. det börjar komma broschyrer med julsaker och jag bir framför allt uppiggad av alla ljus och julgranar i mörkret. är det bloggkrivandet du fått beröm för? eller håller du på med annat skrivande också?

 4. Så skönt att någon ger veckan en femma! Jag behöver positiva människor och inlägg just nu! Ha en trevlig helg!

 5. Julkänsla redan! Så långt har jag inte kommit. Så skönt att du är nöjd med din vecka, det är en positiv känsla.
  Ha en skön helg!

 6. Härligt att få beröm! Sånt värmer och gör dagen eller till och med veckan och längre än så. I det läget helt rätt med ”glädjebetyg”. 🙂

  1. Hade gymkort jag med men sen började jag jobba heltid och då tyckte jag att det blev för svårt att få valuta för ett dyrt gymkort. Då sa jag upp det.

Lämna ett svar