Min vardag

Plugg eller inte plugg

Det har jag funderat över sedan jag vaknade efter nattpasset. Jag var rejält mosig i huvudet men nu har jag piggnat till. Får se vad jag fokuserar på idag. Igår var fokus cirkulation och att gå igenom samtliga föreläsningar som vi haft hittils. Det var även fantastiskt vackert väder så jag var bara tvungen att gå ut och fota de färgglada löven! Och mig själv, haha. Idag är det inte riktigt lika fint. En sån där dag när det inte blir riktigt ljust.

När jag pluggade igår så roade mig med att rita ett hjärta och hur cirkulationen går genom förmaken och kamrarna. Rörig bild men huvudsaken är att jag fattar. 😛 En pil råkade jag dessutom rita åt fel håll så fick klottra över den, hehe.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Plugg eller inte plugg

  1. Här har det regnat hela dagen. Suck!
    Hoppas det går bra med pluggandet.
    Själv ska jag nog sitta på söndag och få lite gjort av min uppgift.

Lämna ett svar