Min vardag

Måndagspladder

Det är måndag och jag har för en stund sedan klarat av veckans första jobbpass. Det har varit en tuff dag, inte stressig på något sätt men ändå tuff med mycket att göra och riktigt dåliga patienter. Så nu är det skönt att få vara hemma och vila upp mig innan jag ska till jobbet igen imorgon.

Imorse var det riktigt dimmigt och så hög luftfuktiget att jag var helt blöt fast det inte regnade. På mina byxor hade jag små, små vattendroppar. Det ser ut som damm eller som att jag krypit runt i sand. Desto finare väder var det på hemvägen men då hade jag världens motvind istället. Mycket bra träning måste jag säga att det blir.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Måndagspladder

  1. Tänk om man kunde bestämma vädret när man cyklar. Vilken fröjd det hade varit då 😉. Kommer ihåg det där när jag jobbade och cyklade till och från mitt jobb.
    Ha en bra tisdag.
    Carin

  2. Idag har jag börjat jobba efter semestern, så min dag var också tuff. Men inte stressig 🙂 Vad skönt att ha träningen gjord genom att bara cykla till dit man ändå ska 😀

  3. Har också precis avslutat dagens arbetspass. Lätt intensivt kan jag säga, då mycket skulle fixas, eftersom jag har semester i 4 dagar nu.
    Men har också cyklat idag till och från jobbet, bra vardagsmotion.

Lämna ett svar