Min vardag

Måndagspladder

Jag skickade in examensarbetet igår med mina sista ändringar. Jag hoppas att läraren inte har något mer som hon tycker behöver ändras eller förtydligas. Det skulle i såna fall kunna vara att det blev för många sidor. Å andra sidan så är det bilderna som gör att det blir mer. Jag tror inte att det är för mycket text egentligen. Eller det är vad jag hoppas på i alla fall. Det blir en lång väntan nu på att få svar på om arbetet är godkänt som det är. Efter jag skickade in arbetet igår så satte jag mig och repeterade mina anteckningar. Det som jag känner mig mest osäker på är terminens områden: barn och katastrofmedicin så det behöver jag lägga en del tid på. Nästa fredag är det dags!

Idag ska jag jobba mina timmar och efter jobbet ska jag springa löptest. Enligt SMHI ska det inte blåsa lika mycket som det gjorde igår. Hoppas att den prognosen står fast. Annars kommer det bli riktigt jobbigt. Det kan det ju bli ändå. Ogillar starkt att springa löptest trots att det som jag ska springa nu är betydligt lättare än det jag sprang när jag dömde herrar division fem. Drömmen vore ju att springa så pass bra att jag kan få gå lite i team igen. Det är verkligen något som jag saknar att få göra.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Måndagspladder

 1. Dt ska nog gå bra med ditt examensarbete, men liiiite pirrigt är det ju under tiden tills du får ett resultat.
  Har var det betydligt mindre blåsigt än igår och i lördags, så det ordnar sig hos dig också. Håller alla tummar och tår att du lyckas med löptestet och din önskan att gå i team igen:-)

 2. Hej,
  Men vilken underbar känsla att ha skickat in examensarbetet. Bra jobbat där! Det blir nog jättebra ska du se. Jag kan tänka mig att ämnet Barn och Katastrofmedicin är ett komplicerat område eftersom det är så med pediatrik. Allt är ju lite annorlunda när det gäller barnens kropp och det finns sådant som det blir paradoxala effekter av. All lycka till med det.
  Tusen tack för dina kommentarer hos mig. Jag tror att vaccinet som alla tog är en av de bakomliggande orsakerna till den enorma ökningen av cancerdiagnoser, men om detta tigs det som muren förstås. Det är bara vi foliehattar som ens törs ta upp det 🙂
  Ha det gott och lycka till med löpartester.
  Varm kram,
  Anneli

  1. Ja det känns så bra med arbetet. Det är verkligen en helt annan sak med sjuka barn. Behöver tänka på helt andra saker jämfört med vuxna.
   Jag tror också att vaccinet är en stor orsak till den stora ökningen av ohälsa.

Lämna ett svar