Min vardag

Med flätor i håret

Oj, nu är jag trött i huvudet. Har suttit och läst fokuserat med små korta pauser bara. Tar mig nu tiden att kika in här en sväng och skriva några rader. Jag fick aldrig något med mail med uppgifter att komplettera. Så nu funderar jag över om jag ska skriva och fråga om de missat mig. Eller så struntar jag i det och utgår från att jag är godkänd.

Igår kväll träffade vi våra vänner J och E igen. Det bjöds på mat och tårta eftersom jag precis fyllt år. Vi kom dit vid fyra på eftermiddagen och åkte hem vid halv elva. Vi tittade på fotbollen och förundrades över hur grinigt det kan bli i ett VM. Tror inte domaren som dömde den sena matchen dömer så många fler matcher nu. Han får nog en enkelbiljett hem. Mycket trevlig kväll iallafall. Ser du mattan som jag sitter på? Blev helt kär i den. Den var tjock, fluffig och varm. Stort vill ha på den måste jag säga. Finns i mindre storlek med som jag tror passar bättre. Men vi får se.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Med flätor i håret

  1. Gud va fin du är på bilden 🙂 Hade gärna velat se en bild där man ser flätorna bättre – hade velat fläta mitt men de är så kort ännu plus slitet från den tiden då jag blekte de så ofta..you know blondina 🙁 Men har färgat de brunt och trivs förbannat bra i min nya hårfärg så ska köra med den tills håret mår bättre, då kanske man går tillbaka till sin naturliga hårfärg 🙂

  2. Kvaliteten på domarna i detta VM har verkligen varit varierande. Och såklart har beteendet på spelarna också varierat!
    Grattis i efterskott 🙂

Lämna ett svar