Min vardag

Med smak av kanel och kakao

Titta så välkomnande den lille tomten i huset är. Hur fint hade det inte varit om det varit snö med. Jaja, man kan ju inte få allt. Vet du att jag fortfarande inte fått något omdöme på mina uppgifter. Om jag inte får veta något imorgon kommer jag iskallt räkna med att jag faktiskt är godkänd på alla 6 uppgifter som jag gjort. Lärarna ville helst ha in kompletteringar redan idag och jag har inte fått varken ris eller ros. Vågar jag andas ut? Jag ger det imorgon med så får vi se.

I veckan fick jag en födelsedagspresent från Amanda. Den här boken ser jag verkligen fram mot att läsa. Men det kan inte bli nu, nu är det alldeles för mycket annat. Tack så mycket. Amanda! Jag blev väldigt glad.

Idag har jag öppnat första luckan i min tekalender. Dagens lilla låda bjöd på ett vitt te med smak av bland annat choklad och kakao och kokos. Ingen ny favorit men det ska bli kul att testa sorter som jag kanske inte (mest troligt) inte hade valt annars.

Ikväll åkte jag iväg för min torsdagspilates. Innan klassen tränade jag på en av mina hatövningar. Vilken det är ser du nedan. Tycker det är helt okej att bara lyfta upp kroppen men när jag också lyfter benet blir det genast betydligt svårare. Det gör dessutom ont överallt. Skulle du vara intresserad av hur man kan modifiera övningen?

Jag hänger på Madeleines bloggutmaning så här i december. Jag kommer nog inte vara med på alla inlägg men dagens är jag med på iallafall.

Första rubriken är: Brandvarnardagen, hur är det med räddningsutrusningen i hemmet?

Vi har brandlarm från hyresvärden men huset är också larmat via Sector alarm. Så vi har dubbla varnare kan man säga. Ska man vara petnoga skulle det behöva sättas upp varnare i sovrummen. Å andra sidan låter larmet från sector alarm så fruktansvärt högt. Hörs ända upp till parkeringsplatsen så om man inte ska vakna av det måste man vara både blind och döv.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Med smak av kanel och kakao

Lämna ett svar