Träning

På sega ben

Jag har suttit hela förmiddagen med bland annat KOL, arytmier och blodproppar. Jag har tyckt det varit svårt att tyda EKG men nu känner jag att jag har grunden. Jag kan se om det är ett bra eller dåligt EKG.

Det satt riktigt långt inne att springa idag, från första steg var det jobbigt. Det kan i och för sig bero på att jag valde att värma upp i uppförsbacke på löpbandet. Borde gett mig ut såklart när det är så vackert väder men jag ville få ett effektivt pass och lufsa i skogen kändes inte riktigt som det. Mitt pass bestod iallafall av en kilometer uppvärmning, 3*500 meter och så en kilometer nedvarvning. Dock i uppförsbacke. Nu ska jag käka lite och sedan åker jag till jobbet,

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

3 Comments on “På sega ben

  1. Jag ska ta tag i min träning i veckan som kommer nu.
    Har inte känt mig riktigt hundra efter jag hade feber i början av veckan.
    Ha en bra söndag.
    Carin

Lämna ett svar