Min vardag - Träning

Segt huvud, sega ben

Idag hade jag admintid på jobbet så passade på att gå igenom materialet inför HLR-utbildningen som jag ska gå i början på maj. I slutet på maj är det dags för den årliga HLR-utbildningen och den här gången är det jag (och några till) som ska hålla i utbildningen.

Efter allt plugg känns det lite som att jag inte kan trycka in mer kunskap i huvudet. Eller så var det bara idag. Funderar helt seriöst på att inte läsa något mer till tentan. Å andra sidan vill jag inte riskera att kugga. Ikväll får böckerna vila!

Ikväll åkte jag och Rickard för att springa med domarklubben. Vi var dock ensamma men väntade ett tag uti i fall att. Precis när Rickard värmt upp för att springa kom det en domare. Jag försökte springa jag med men det var på extremt sega ben. Så medan grabbarna sprang sina intervaller gick jag flera varv på banan. Det var ju bra det med. Jag vet att jag inte ska jämföra mig men i den skaran kände jag mig verkligen långsammare än någonsin. Men jag var i alla fall där och gjorde ett försök. Jag vill bli stark och snabb! Tänker ganska ofta att jag börjar bli för gammal för att komma i riktigt bra form igen…..

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Segt huvud, sega ben

  1. Nu ska du bara sluta tänka negativa tankar om dig själv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jag menar 1. ditt examensarbete kommer bli godkänt. Frågade min granne som är i samma ”situation” som du just nu. Man får visst antingen godkänt eller så får man synpunkter som man ska åtgärda, och då har ”professorn” 10 dagar på sig att godkänna/underkänna det hela.

    Och i ditt fall tvekar jag inte en sekund att du får godkänt direkt. Synd att det inte finns MVG längre – i ditt fall alltså.

    Å du – du ÄR långsammare än killar som kutar. Det är naturligt/normalt. MEN du är lika duktig!!! Så ser jag det:-)

  2. Du kan säkert komma i form igen men man får väl inse att alla dagar känns det inte bra.
    Förstår dina tankar kring tentan för missa det vill man inte göra.

Lämna ett svar