Trädgården

Selfie #23 Om roliga timmen

Veckans första arbetspass är avklarat och jag har varit så glad över att få jobba med en av sjuksköterskorna som det var evigheter sedan som jag fick jobba med. Antingen har hon varit på ett annat vårdlag än jag eller så har jag varit samordnare.

Ser du mina pioner. Nu börjar de så sakteliga börja slå ut. Bästa ju att alla inte kommer samtidigt för då hinner jag verkligen njuta av blomstrerna.

Måste även skriva att jag är väldigt glad över att du uppskattar mitt bidrag till Skyltsöndag, så kul att läsa kommentarerna. Såg att någon funderade på om kommentaren kommit fram och jodå, den har sparats men eftersom jag godkänner kommentarerna manuellt så dröjer det ibland ett tag innan den syns.

Även den här veckan bjuder Klimakteriehäxan på en rad frågor i sin selfie. Eventuellt blir det dom sista frågorna. Vi får se om Klimakteriehäxan bjuder på fler frågor efter sommaren. Hur som helst så var det verkligen inte lätta frågor den här veckan. Får säga pass på någon av dom.

1. När det var ”rolig timme” i klassen i skolan var min roll: Hm, deprimerande svar men jag var nog inte så rolig i skolan. Tvärtom så var jag ju den personen som var ganska utanför och bjöd sällan på mig själv.

2. Nämn ett riktigt rejält skrattminne! Pass säger jag på den frågan.

3. I dag bestämmer jag själv när det är dags för rolig timme  då... Vill jag gärna sätta mig ner med en god bok. Men jag tar mig aldrig tiden till det just nu. Men jag har ett mål om att under semestern läsa ut i allafall en av mina hyllvärmare.

 4. Den ståuppkomikern skrattar jag åt: Johan Glans. En komiker jag däremot stör mig på är Per Andersson.

5. Den filmen/boken/tv-serien är verkligen rolig:  Jag skrattar alltid åt sommaren med släkten fast jag sett avsnitten många gånger vid det här laget.

6. Vad får man aldrig skämta om? Jag är nog ganska liberal och tänker att man får skoja om det mesta.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

18 Comments on “Selfie #23 Om roliga timmen

 1. Ännu en Johan Glans här å Per Andersson ja där finns det nog bara för eller emot ham är ju speciell, fast när jag träffade honom i Skövde en gång var han helt annorlunda, riktigt lugn å jättetrevlig!

 2. Stör mig också på är Per Andersso, han överdriver så tycker jag, blir inte kul.

 3. Alltid kul att få arbeta med nån man saknat i arbetslaget, känns igen verkligen, saknar mina gamla kollegor ibland.
  Roliga timmen minns jag från skolan, det var längesedan det.

  Ha nu en fin kväll.

 4. Jag håller helt med dig när det gäller Johan Glans för han roar med finess. Per Andersson blir jag nervös av bara att se och än mer att höra så det är inget för mig. Men men, smaken är som baken och så får det vara.

  Så vackra pionerna är! Det är en av mina favoritblommor men tyvärr trivs de inte här hos oss vilket är synd.

  1. Av de som kommenterat det här inlägget så är alla rörande överens om att Per Andersson är lite för mycket och många blir nervösa av honom. Intressant det där hur lika man kan uppfatta en person.

 5. Per Andersson har jag också väldigt svår för, han tar i för mycket på nåt vis. Hoppas du får lite lästid i sommar, det kan bli riktigt roliga timmar om du väljer ”rätt” bok! Kul att du hängt med på SELFIEs!

 6. Skriver ungefär samma kommentar hos dig som hos Anki – jag har en känsla av att jag bott på en annan planet det senare 50 åren eller så. Knappt jag känner igen namnen på komikerna, eller fel – jag har aldrig hört talas om dom. Oooooops!
  Himla skoj att du fick bra respons på din första och förhoppningsvis INTE sista Skyltsöndag:-)
  Ås´så kollar jag dina pioner och sniffar i mig doften. För visst doftar pioner, eller?!

 7. Jag gillar också Johan Glans. Det hade varit underbart att se honom live. Jag försökte se en show med Per Andersson som visades på tv men kände mig nästan stressad av hans energi, och några skratt blev det inte. Så jag såg inte ens hälften.

Lämna ett svar