Min vardag

Smögen för fem år sedan

För fem år sedan åkte vi hela familjen till Smögen. Först var det meningen att jag och Rickard skulle åka själva som ett litet minibröllopsdagsfirande. Men av olika anledningar blev det att vi åkte hela familjen. Vi bodde på Smögens havshotell.

Vi åt god mat. Minns att jag funderade över om fisken i förrätten var rå. Nu vet jag att en tartar är rått kött. Hade nog inte valt det om jag vetat. Å andra sidan var det gott, haha.

Vi njöt av fantastiska vyer, familjetid och det vackra vädret!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

11 Comments on “Smögen för fem år sedan

  1. Vi har varit i Smögen flertal ggr och gillat det skarpt var gång. Dessutom vet jag oxå vart hotellet ligger. Tycker det låg bra till till det man ville besöka. Jag älskade alla båthuset och vyer där. Jag gillar inte heller rå fisk, men tur den var god då trots allt.

  2. Ser ut som att ni hade en riktigt härlig semester. Råbiff är nått jag inte skulle äta, fisk får jag fundera på, för sushi är ju gott

  3. Härliga minnen. Vilken mäktig natur!!! Skoj att se bilderna inte minst på barnen. Ida är en kopia på sin pappa – tror jag;-)

Lämna ett svar