Min vardag

Som att vara i ett stort ägg

Imorse drog jag på mig jeans. Det kommer jag ångra precis hela dagen. Särskilt eftersom dragkedjan i brallorna gick sönder…… Fördelen med träningskläder är att man aldrig känner sig fel i det. Jo möjligtvis på en fin middag…. 😜 Men men är i skolan nu och vi har gått igenom förra månadens basgrupp. Igår hade vi en mycket intressant eftermiddag, vi hade en föreläsning om hjärtat med en överläkare och han var grym på att få med sig oss som lyssnade. Slängde ut frågor och gjorde oss delaktiga. Mycket bra ju.

Vi pratade lite om tentan också och slutsatsen är att om jag går igenom det som vi pratat om på föreläsningarna så är det lugnt. Så jag är nog rätt safe så som jag grottat ner mig.

I måndags kväll var jag ute och dömde fotboll. I Linköping har det byggts ett stort ”air dome” över konstgräsplanen. Planen var gigantisk och känslan när jag var där inne var som att befinna mig i ett stort ägg. Otroligt häftigt. Skönt också att slippa regnet. När jag kom hem gjorde jag en räkpasta med saffran i och massor med grädde. Supergott ju!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Som att vara i ett stort ägg

  1. Härligt när man får en föreläsare som verkligen trollbinder en.
    Så skönt att få döma inomhus och i ett ägg dessutom 😉😄.
    Din pasta såg väldigt god ut.
    Ha en bra onsdag.
    Carin

Lämna ett svar