Träning

Att börja om

Jag ställde mig på löpbandet direkt när jag kom hem efter skolan. Eftersom jag har en period där magen är extra tråkig igen så vågade jag inte springa ute. Vågade heller inte sätta mig i soffan när jag kom hem för då hade det säkert inte blivit någon träning alls.

Jag värmde upp en kortis och sedan sprang jag 3×500 meter. Innan min sjukdomsperiod sprang jag 6×500 utan några problem. Visst var det jobbigt men inte slitsamt. Det var det idag, slitsamt alltså.

Innan jag blev sjuk så var jag verkligen inte i min bästa form men jag känner att jag tappat igen. Enda sättet att komma tillbaka är ju att träna och vara disciplinerad men hjälp så svårt det är. Imorgon ska jag träna ett bra pass styrka och på kvällen har jag pilates. Fredag och lördag vet jag på förhand att det inte kommer bli träning. Så behöver få till bra träning imorgon.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar