Söndagslistan

Söndagslistan vecka 20

Alltså vilken bra vecka det blev till slut. Jag var ju så frustrerad över mitt examensarbete men nu är det klart. I eftermiddags var jag ute och dömde fotboll. Det har aldrig varit min grej att springa i värme. Jag gjorde nog inte min bästa match. Men så är det ibland. Efter matchen åkte jag och tittade på en annan match där Rickard gjorde en observation på en ny domare.

Känsla: Frustrationen över mitt examensarbete har nästan gått att ta på. Men till slut fick jag återkoppling och kunde skicka in mitt arbete. Mina stressnivåer sjönk ner till fotknölarna när jag visste att jag bara har redovisningen kvar och sedan är helt klar.

Väder: Sommar! Veckan har bjudit på över 20 grader. Hur underbart som helst.

Träning: Det är så jobbigt att träna just nu. Varje steg är en pina och jag får slita. Även när jag bara lufsar. Jag vet att det inte går att vila mig i form så det är bara att bita ihop men så segt det känns.

 • Måndag: Promenad med Rickard i skogen, fyra kilometer
 • Tisdag: Lufsade i skogen, fyra kilometer blev det.
 • Onsdag: Gick en promenad i skogen. Har då på tre dagar fått till 12 kilometers fysisk aktivit.
 • Torsdag: Jag och Rickard gick runt Ågelsjön, en nätt runda på 10 kilometer.
 • Fredag: Vila
 • Lördag: Min match blev inställd men jag körde ett pass på crosstrainern, blev 12 kilometer på 30 minuter. På kvällen tog jag och Rickard en kort promenad.
 • Söndag: Dömt fotboll i värmen, pojkar 15.

Sämsta: Att det skulle dröja ända till torsdag kväll för att få feedback på mitt arbete. Men till sist blev jag klar.

Veckans outfits: När jag inte bara bor i mina träningskläder så kan det ju vara kul att se delar från min garderob. Skinnjackan är gammal som gatan: från 2007. Den blå klänningen är en gammal favorit från Asos. Ja och så min rosa outfit från Stronger. Också en favorit.

Mina positiva från veckan:

 • Jag är klar med mitt examensarbete.
 • Min och Rickards promenad runt Ågelsjön. Jag var inte på bästa humöret under rundan men nu så här i efterhand är jag verkligen glad över att vi kom iväg på en långpromenad.
 • AW med kollegorna. Som vi skrattade, jag har världens bästa kollegor.

Bilder från veckan: Som jag redan visat men det är standard i min söndagslista med ett gäng bilder.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

7 Comments on “Söndagslistan vecka 20

 1. Härlig lista att avsluta veckan med. Trist att du fick vänta på återkoppling ang examens arbetet men förstår att det känns skönt att bara ha muntlig redovisning kvar. Här hade vi också över 20 grader och det var varmt.

 2. Vad skönt med såna långa promenader, och dessutom i skogen. Skulle själv verkligen behöva komma ut och röra på mig. Men det är så tråkigt att gå själv tycker jag.

Lämna ett svar