Söndagslistan

Söndagslistan vecka 24

Igår fick vi se EM:s snabbaste mål. Albanien satte 1-0 efter 25 sekunder. Blev så glad men sedan tog Italien över såklart. Tycker det var kul att det inte blev fler mål än 2, med tanke på klassskillnaden borde det kanske blivit fler mål. Men Albanien slog ju ut Sverige i kvalet. Undrar vad det egentligen säger…. Albanien har blivit riktigt duktiga eller att Sverige tappat allt. Det kan man helt klart diskutera.

Känsla: Glad och pepp men trött. Det vankades ju semester!
Väder: Kallt och regnigt. Var tog sommaren vägen? Hoppas på att det vänder idag.

Träning:

 • Måndag: Vila. Det blev en promenad till och från matchen här i samhället.
 • Tisdag: 7 kilometer löpning. 25*30sekunder med en minut vila mellan varje intervall.
 • Onsdag: Vila
 • Torsdag: Vila
 • Fredag: Vila
 • Lördag: Dömde fotboll på relativt pigga ben med tanke på hur tungsprungen planen var.
 • Söndag: I skrivande stund är det bara timmen kvar till jag ska åka iväg och döma fotboll. Idag kommer jag få springa på konstgräs.

Veckans film: En gammal favorit: She´s the man med Amanda Bynes i huvudrollen.

Mina positiva från veckan:

 • Det var så härligt att få gå på semester i fredags!
 • Sjungandet på Rickards jobb som gick så bra och var så uppskattat!
 • Jag fick lite hastigt och lustigt rycka in på en föreläsning i palliativ vård. Det gick hur bra som helst! 🥳
 • Min föreläsning i akut omhändertagande var också uppskattat. Tycker det var kul och har fått lite blodad tand.
 • Bästa beskedet var så klart att jag fått en rejäl löneförhöjning.

Bilder från veckan:

Veckans sura: Jag tror inte att jag kommer ha någon pilateskurs i Mjölby igen. Intresset har alltid varit skralt och till hösten har M eventuellt andra planer. Jag köper det, det är trist för min del bara för jag tappar verkligen all pilates när jag inte har något att träna för. Att göra det för min hälsas skull är uppenbarligen inte tillräcklig motivationsfaktor……

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Söndagslistan vecka 24

 1. Härligt att gå på semester! Njut nu och så får vi hoppas på att solen kommer tillbaka. She´s the man har jag sett för flera år sedan och tyckte den var bra, minns den fortfarande. 🙂

  1. Ja, det är så härligt. Jag njuter verkligen av tanken på att jag får vara ledig och vila upp mig och hänga med familjen. Älskar she´s the man.

 2. Det var tråkigt att det troligen inte kommer att bli någon pilates till hösten. Att göra saker själv kan vara tungt, ibland så behöver man ha sällskap så att man får den där extra kicken för att göra det och inte skjuta upp det.

Lämna ett svar