Gotland 2022 - Söndagslistan

Söndagslistan vecka 25 – Gotland edition

Nu är vi hemma igen efter en helt fantastisk resa. Som alltid när jag kommit hem från Gotland så är det med blandade känslor. Längtar redan tillbaka och känner saknad efter allt det vackra och fina.

Känsla: Just ikväll saknad men också glädje över en helt fantastiskt fin vecka. Varm men fin. Nu tre veckors semester kvar och den får inte gå lika snabbt som de här fem dagarna har gjort. Jag vill hinna njuta mer!

Väder: Veckan har bara blivit varmare och varmare. Midsommar brukar för det mesta bjuda på riktigt risigt väder så vi var lite bekymrade över hur vår midsommar skulle bli. När vi är på Gotland vill vi ju såklart ha bra väder. Inte en regndroppe har fallit på oss under alla år som vi åkt till Gotland.

Veckans outfits: Packade perfekt med kläder till Gotland. Använde allt utom ett par rosa utifallatt-byxor och en grön klänning.

Träning:
Dömde fotboll i tisdags, får man räkna all fysisk aktivitet på Gotland som träning? Klart man får men vi sprang även en runda runt Hälsans stig och kärleksstigen. Det var med allt annat än pigga ben men i slutändan blev det ett riktigt bra pass. Ibland är min startsträcka väldigt lång…..

Visst är vi väl snygga men jag bjuder på den här bilden. 😛
Det blev även en teaser nere vid vattnet. Minns du när jag bjöd på teasers var och vareviga dag?

Mina positiva från veckan:

 • Hade en trevlig sen eftermiddag/kväll när vi hjälpte mamma och pappa att bygga ihop deras nya säng.
 • Dagarna på Gotland såklart.
 • Familjetid.
 • Att alla är nöjda och glada över resan till Gotland. Alla fick göra det som de ville. Det enda skulle väl isånafall vara att jag och Rickard återigen inte kommit till Södra hällarna. Visbys mest tillgängliga naturreservat.
 • Jag och Rickard tittade på film tillsammans med Samuel och hans flickvän. Det blev ”the great gatsby”. Men jag tyckte allt att den var lite sorglig i slutet, den slutade inte som jag tänkt mig.

Veckans länkar:

2021 blev det en tiofaldig ökning av inrapporterade biverkningar. Covidvaccinen står för dryga 90000 av dom.

Imponerande modigt eller imponerande dumt, åsikterna går isär. Du vet var jag står. All heder till de som står upp för det som dom tror på. Novak Djukovic offrar US Open om det krävs vaccinbevis för att få komma in i landet.

Några av veckans bilder: Jag tänkte först bjuda på ett gäng bilder du inte sett men det får bli favoriter i repris istället.

Filmer jag sett:

 • The high note med Dakota Johnsson i huvudrollen. Jag tyckte den var ok, Rickard tycte den var ett sömnpiller.
 • En dag i livet – Lasse Hallström är regissör, Jennifer Lopez och Robert Redbord spelar huvudrollerna.
 • Tisdagsklubben – en svensk film med Marie Richardsson i huvudrollen.
 • The Great Gatsby – Leonardo di Caprio spelar en mycket känd men hemlighetsfull person som jag inte riktigt fick grepp om under filmens gång.

Klantigaste: Att jag skar av en liten pyttebit av fingertoppen när vi gjorde pastasallad häromdagen. Det gör ont att skriva när det saknas en bit av fingret.
Veckans suck: Har man inte viktigare saker att fokusera på än lägga pengar på könsneutrala cykelbanor? Jag kan nämna tio olika saker som är betydligt viktigare än att göra neutrala cykelbanor. Håller med om rubriken.

Köp: En gul Filatröja till Alexander och en gosedjursenhörning till Ida.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Söndagslistan vecka 25 – Gotland edition

 1. Så härligt att ni fått det så fint på Gotland & inte behövt ha något regn. Är supervarmt här också! Önskar dig en fortsatt fin semester 🤗
  Den gula klänningen ser väldigt fint ut & så fin fizzy pop outfit, snyggt att matcha rosa och blått! Aj så ont med fingern, håller tummarna att det läker snabbt💚

 2. Så härlig vecka ni har haft på Gotland. Det där med könsneutrala cykelbanor håller jag med dig och den som skriver artikeln. Det finns andra ställen man kan använda pengarna mycket bättre. Din fizzypop outfit är så snygg och måste varit härlig att ha på sig när det har varit varmt.

 3. Vilka fina bilder från Gotland! Jag vill också åka dit..! Har varit på Gotland en gång i mitt liv -men det var mååånga år sen. Mitt äldsta barn var bara ett år då, och vi hyrde en stuga tillsammans med vänner o deras ettåring. Men vi hade regn och rusk nästan hela veckan! Sen har det aldrig blivit av att vi åkt dit igen – men jag skulle gärna vilja. Kanske det blir av nån gång igen..!

Lämna ett svar