Pilates

Stänger böckerna för idag

Nu stänger jag skolböckerna för idag då jag vill läsa bloggar en stund. Kom att tänka på idag medan jag läste att egentligen så är mycket en hel massa repetition. Slog mig nu dock att jag inte läst ett dugg om apparaterna på ett tag. Behöver systematisera mitt pluggande för att inte missa något viktigt känner jag. Men det blir inte nu.

Morgonens pilatespass var helt underbart, fokus bröstrygg och axlar. Precis det jag behövde nu när jag sitter så mycket när jag inte är på jobbet. Hittade min miniboll häromdagen så den var given att använda.

Vet du vad, jag ska faktiskt inte läsa bloggar just precis nu. Istället ska jag dra fram snabeldraken och dammsuga soffan och vardagsrumsmattan. Det behövs verkligen. Tänker nog skriva några rader senare eller så hörs vi igen imorgon.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Stänger böckerna för idag

  1. Men vad läskigt eller snarare roligt. För någon timme sedan så tänkte jag på just dig att det var ett tag sedan vi läste varandras bloggar. Hade planer på att hitta dig och då har du redan besökt mig. Vad härligt att du körde ett pilatespass imorse och det är verkligen en härlig start på dagen. Kramis <3

Lämna ett svar