Min vardag

Sveriges nationaldag

Det är Sveriges nationaldag idag och som jag alltid verkar göra på nationaldagen så har jag hållit hus på jobbet. Jag arbetade som resurs och eftersom det inte behövdes jättemycket hjälp på vårdlagen så kunde jag sitta i vår matsal och jobba med min utbildning i akut omhändertagande. Den ska jag hålla på tisdag för semestervikarierna. Jag är nervös, inte för att jag inte kan ämnet utan snarare det faktum att förmedla kunskap till andra.

Jag är nu hemma och har varit sugen på att dra fram grillen. Men vädret är inte så inbjudande, det är regn och sol om vart annat ackompanjerat av kraftig blåst. Det får bli grillat en annan dag. Än är inte sommaren slut.

Ikväll behöver jag springa något. I förrgår blev det ett pass styrka och i helgen har jag två matcher så kanske något med mer fokus på uthållighet. Långa intervaller till exempel går inte att få till på fotbollsplan så det känns som något jag borde träna idag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Sveriges nationaldag

  1. Det kommer gå så bra, din utbildning! Allt du håller på med slutar alltid med succé. Det borde du veta vid det här laget. Så bara på’et igen!
    Skoj med två fotbollsmatcher till helgen. Så mycket motion du får, varken du vill eller inte;-)

Lämna ett svar