Min vardag

Trettioårsfirande och årets första dopp

Igår blev det lite sent, jag jobbade kväll och sedan fastnade jag i att söka fakta kring mitt förra inlägg. Högst självförvållat så jag ska definitivt inte klaga. Efter jobbet åkte jag till Ekängen för att möta upp Sofia och ett gäng kompisar. Vi skulle fira Sofia som fyllt trettio genom en rolig aktivitet: standuppaddleboard, eller SUP som det förkortas. För två år sedan gjorde jag samma sak med ett gäng damdomare men då var vi på stångån. Av någon anledning hade jag förträngt det faktumet att det blåste rejält och därför skulle bli något helt annat på öppet vatten. Instruktören skrämde upp oss lite med att prata om att vi alla garanterat skulle trilla i, att det skulle bli något helt annat än på ”platt vatten” det vill säga när det inte blåser och inte är några vågor.

Jag var rejält nervös när jag skulle ut på brädan. Bilderna gör definitivt inte vågorna rättvisa. Det var som sagt rejält guppigt och alla utom plurrade i. Jag ramlade i i slutet när jag precis hade testat att stå en stund och satt lite halvilla. Det var riktigt skönt i vattnet faktiskt. Av förklarliga skäl har jag inga bilder från vår paddling. Min telefon låg tryggt i bilen. Jag fick mersmak och vill definitivt köra igen. Det är grymt bra träning och jag kommer garanterat ha träningsvärk imorgon. Fast jag mest satt på knä. När jag skulle få av mig alla blöta kläder kändes det som att hela kroppen sov och att koppla med sovande muskler var inte det lättaste.

I väntan på att vi skulle kära igång fick jag sällskap. Visst är det en fin färg på skalbaggen!

Jag bytte efteråt om i bilen, det var inte lätt med mina sovande muskler. Drog på mig min fina blus från Bubbleroom. Till det blev det svarta brallor och ”au naturell”- ingen makeup.

Sofia bjöd på småplock och hemgjord rabarber/bärpaj till efteråt. Det var så gott! Jag fick också snusa på hennes lilla dotter. Vi har inte setts sedan babyshowern så det var verkligen dags att få gosa lite. Av olika skäl har vi inte kunnat ses förrän nu. Mycket uppskattad dag/kväll!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

7 Comments on “Trettioårsfirande och årets första dopp

  1. Vilken fin blus! Och vad spännande med SUP. Jag provade det i juli förra året. Vi hade en väldig tur med vädret. Kul!

  2. Vilket kul koncept för ett födelsedagsfirande.
    Man ser många på mornarna nere i havet som paddlar runt på sina SUP:ar.
    Ha en fin och bra söndag.
    Carin

Lämna ett svar