Min vardag

Vardagspladder

Ikväll kändes det verkligen som att döma fotboll mitt i vintern fast det är april. Det ingick inte i mina planer att det skulle bli kallt och snö igen. Om den lägger sig kanske Ida får chansen att åka pulka igen. Det tror jag skulle glädja det lilla flickebarnet som tycker att hon fått åka alldeles lite pulka. Det tycker jag med!

Nu är jag ledig fyra dagar och den här gången känner jag verkligen att jag behöver få mina lediga dagar. Annars hade jag kunnat jobba extra både imorgon, fredag och lördag. Det är ofta så att det tajmar illa. För ett par veckor sedan kunde jag verkligen tänka mig att ta några extra pass men då behövdes det inte.

Planer för morgondagen: jag behöver nog mjuka upp kroppen med lite pilates även om jag har min pilatestimme i Mjölby. Funderar över om jag ska sända live den här veckan med, vi får se. På förmiddagen ska jag intervjua en arbetssökande tillsammans med min chef. Det ska bli spännande, har ju aldrig fått vara med på en intervju så när vi pratade om det häromdagen så var jag snabb med att säga att jag gärna är med. Jag brukar ju alltid vara den som blir intervjuad. Det blir lite ombytta roller och jag tror det är nyttigt att få vara på båda sidor. Hoppas på ett bra möte!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

One comment on “Vardagspladder

  1. Nej jag håller med det snöar just nu och är vitt på marken. Känner mig rätt färdig med vintern 🙂 Jag vill ha vår och värme 😊

Lämna ett svar