Pilates

Vill du hjälpa Hannas Pilates?

Jag har länge tänkt att jag vill starta upp en egen onlinestudio för mina pilatesklasser. Nu har jag kommit så långt att jag har en egen domän, en sida där jag lagt till några av klasserna och jag planerar för mer. Det jag däremot känner är att det här är något som jag inte längre vill ”bjuda” på. Min pilatessida här på Hannas krypin skulle jag vilja ha bakom betalvägg. Tänker mig någon form av prenumeration. Såg att jag kan lägga den bakom lösenord men det är svårt att kontrollera att lösenordet inte delas vidare till tredje part.

Har du några idéer kring hur jag kan gå tillväga och lösa mitt lilla dilemma får du jättegärna tipsa mig. Du kanske känner någon som har skills och kan bistå med lite råd.

Ett annat sätt du kan hjälpa mig på är att stötta mig och min blogg via Patreon. Tänker många bäckar små vad gäller att få in pengar för att kunna börja arbeta för min dröm. Bloggen kommer dock fortsatt vara gratis att läsa. Det här är bara om du vill hjälpa mig lite.

Tack på förhand!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Vill du hjälpa Hannas Pilates?

Lämna ett svar