Tänkte vara med på Elisas fem en fredag den här veckan med. Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

1. Vad går långsamt i ditt liv? Det skulle vara att bli smärtfri. Tycker inte att jag har tid att ha ont. Jag vill röra på mig och hålla igång och springa. Som jag saknar löpningen! Annars springer verkligen tiden förbi.

2. När är du som mest avslappnad? När jag tränar min pilates. Även när det är en tuff och utmanande klass.

3 Vad har du slarvat med på sistone? Stretch, rörlighet och att dricka ordenligt.

4. Vad har varit tjatigast den här veckan? Nyheterna, konstaterar när jag ser morgonnyheterna att det är en loop med samma nyheter.

5. Har du någon surdeg att ta tag i? Jag måste fatta beslut om jag ska springa löptestet imorgon eller inte. Det bästa är såklart att ha det gjort så jag slipper tänka på det sen. Igår var jag chill, det är jag inte idag kan jag säga.

avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

13 kommentarer

 1. […] Mrs Calloway, Anette, Susie, Bokdamen, Susanne, Paula, Kina, Ejmis, Karoleen, Madeleine, Gerd, Hanna, Violen, Tant […]

 2. avatar

  Usch, jobbigt att inte bli smärtfri…. går alltid långsammare än man vill! Jag har ont i ryggen och jag vet inte varför, kan inte få bort det eller vet vad det beror på….Trist! Ha en fin helg!

  1. avatar

   Just nu känns det ändå okej med skadan. Jag njuter så länge det varar.

 3. avatar
  Paula Merio säger:

  Löptest när du har ont? Är det vettigt? Ja du verkar känna din kropp väldigt bra så du vet nog bäst själv. Önskar dig lycka till! Jag har tappat stretchningen igen, direkt jag mår bra så tappar jag bort hur viktigt det är. Ha en fin söndag

  1. avatar

   Ja, jag inser hur det låter att springa med smärta. Men jag är så van vid min kropp och vad som funkar eller inte.

 4. avatar
  Violen säger:

  Man mår bättre om man hänger i och tränar även om det tar emot. Jag har slarvat lite med mitt program och det har jag inte blivit bättre av. Hoppas motivationen kommer tillbaka.
  Tjatigt med nyheter som ständigt upprepas trots att de inte är särskilt nya längre.
  Ha en skön helg!

  1. avatar

   Ja, visst är det så! Att streta emot motivationsbristen och träna ändå ger mig ofta mer motivation att fortsätta.

 5. avatar

  pilatespass är verkligen avslappnande. jag glömmer nästan dagligen att dricka ordentligt. nyheterna ransonerar jag nu. en orkar inte hur mycket som helst

  1. avatar

   Ja, det är det som jag gillar med pilates. Det är tufft under tiden men känslan efteråt är suverän!

 6. avatar
  michelle säger:

  de där känner jag igen att man kan koppla fel på dagarna ibland och tror att det är den dagen msn hade hoppats på.

  1. avatar

   Ja och särskilt när man jobbat natt. Då blir det lätt rörigt.

 7. avatar

  Smärta är energikrävande… jag försöker hänga på, i min egen takt

  1. avatar

   Det är bra det. Man kan aldrig göra mer än sitt bästa!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: