7 december 2023

Söndagslistan vecka 23

Jag vet inte om jag har så mycket att skriva på min veckas lista. Känner mig osedvanligt oinspirerad just nu. Men jag kommer väl igång bara jag börjar skriva, hehe. Om en stund ska vi äta jordgubbar och glass. Det blir 100% hittepå-glass, vet inte hur Bigpack tänkte här……Ber om ursäkt i förväg till den som känner sig förolämpad nu…. I sommar kanske jag ska lyxa till det och göra egen glass. 100% naturligt och 100% rent från hittepågrejer…. 😛

Känsla: Bra vecka med lite jobb. Jag har semesterkänsla fast jag har två pass kvar.

Väder: Det är sommar, vädret har lite kommit ikapp vilken månad det är. Fast idag när jag var ute och dömde fotboll så öppnade sig himmelen. Men jag hade tur, det skedde mellan halvlekarna. Känns dock som att ovädret snart kommer braka loss här hemma.

Veckans mest lästa inlägg:

Vita ben och fräknar

Fem en fredag vecka 23: Bäst

Hur många fler?

En dagens tack!

Tankar kring lopp

Träning: 20 minuter pilates, 6 kilometer löpning och så har jag dömt två matcher i helgen.

Mina positiva från veckan:

 • Varit ute i skogen och sprungit.
 • Fått till tjugo minuter pilates
 • Få rå om brorssonen (ett s eller två s är frågan)
 • Snart semester och barnen har fått sommarlov
 • Dömt fotboll, herrar division 7 och jag var så förvånad över lugnet på plan. Det var inte den matchbilden jag föreställt mig. Jag är glad att jag hade fel! Min bästa match hittills i år. Jag kände mig till och med lite snabb och inte som en seg klump. Glad över det!

Bilder från veckan:

Filmer jag sett:

 • The hating game
 • Sune i fjällen
 • Sune i Grekland

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

4 tankar på “Söndagslistan vecka 23

 1. Det var längesen jag åt GB glass i big pack form. Jag försöker också äta naturligt och jag är inte så intresserad av dessa Big pack. Låter annars som en bra vecka och gott med jordgubbar😍

 2. Jag tycker verkligen att det är toppen att GB tagit fram en växtbaserad glass till ”familjepris”. Betydligt mer klimatvänligt än att använda grädde som råvara. Tycker för övrigt inte ingredienslistan ser allt för avskräckande ut heller, möjligtvis väldigt sockerinnehållande men vill man inte äta socker så är nog glass ö h t ett rätt dåligt alternativ. Jämför man mellan fb gräddglass och gb bigpack innehåller det förstnämnda t o m mer socker.

  1. Jag som gärna vill äta så naturligt som möjligt tycker dock att den är rent skräp. Låter fint med mindre klimatavtryck men på bekostnad av hälsan på lång sikt så tycker jag inte att det är vettigt.

Lämna ett svar

%d