Pilatesklasser

15 minuter pilates med fokus mage

Har du haft en bra dag? Det har jag. Jag åkte hem med en sådan go känsla i kroppen efter dagens arbetspass. Allt bara flöt på, så där som man vill att det ska vara.

När jag är i samordningen så slutar jag fyra så jag åkte direkt till Mjölby för min pilates. Precis som förra veckan så bjuder jag på en pilatesklass. Den här veckan blev det en klass med enbart fokus på magen. Jag garanterar att det kommer kännas. 🔥🔥🔥(Och gör det inte det så är det tyvärr så att man gör fel. )

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “15 minuter pilates med fokus mage

  1. Den ska jag kika närmare på. I mitt träningsprogram så ska jag köra ca 10 minuters mage i varierande övningar. Kan ju vara perfekt då man kör hemmaträning.

Lämna ett svar