Vardagen

NYÅRSAFTON

Jag startar dagen med att vara jättetrött. Känns inte som att jag sovit så särskilt mycket i natt. Igår var det onsdag vilket som vanligt innebär att min kära mamma var här. Vi hade så roligt och pratade och skrattade mycket. 

Jag jobbar kväll idag och sedan vet jag inte riktigt vart vi tar vägen. Det är inte bestämt än. Raketer kommer vi skjuta upp ikväll som vanligt. Frågan är bara var, hos T och E eller hos barnens farmor. Det märks. Hihi. 

Hoppas att ni får en toppendag! 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar