Vardagen

Godmorgon

Idag har vi massor att göra. Det ska handlas, städas och så ska jag träna. Vid 15 har Samuel kalas. Det kommer bli  fullt hus med massor av barn. Hur roligt som helst. Förra året hade han kalas i busfabriken men det gick inte att klämma in i år. Den helgen som hade varit bäst jobbade jag.

Det är skönt att ha kommit igång med träningen igen. Jag tappade motivationen helt men är nu på G igen. Det har blivit några pass och det känns inte som att jag tappat allt. Skönt det, det hade inte varit roligt att börja om.

Hoppas ni får en bra dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar