Personligt

Bli min egen

En stor dröm jag har är att kunna vara hemma jämt på heltid. För att kunna vara det i dagsläget måste vi sälja bilen och flytta till mindre lägenhet. Inte realistiskt med andra ord.

Jag skulle vilja kunna driva företaget och leva bara på det. Kanske jobba lite extra någon gång ibland bara. Just nu känner jag mig ganska vissen men det går över, hoppas jag….  Ska iväg senare och prata om vissa saker och jag hoppas att lite klarnar efter det.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Bli min egen

Lämna ett svar