Vardagen

Godmorgon lördag

Äntligen är det helg. Jag hade ju en jättetuff arbetsvecka med bara två pass. Nej vars. Skönt att mjukstarta lite efter helg och sjukdomar. Nästa vecka blir det betydligt mera.

Idag ska vi på kurs. Vi måste gå den här kursen för att få döma i år också. Regelprov blir det också. Jag har pluggat massor så jag hoppas att det går vägen.

Ikväll ska jag och Mr R ha Alla hjärtans dag mys eftersom att han ska jobba imorgon kväll. Det blir god middag, film, mys och godis. Jag har köpt lite smått och gott som jag hoppas att han blir glad för.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar