Vardagen

Godmorgon

Hjälp vad det snöar. Jag undrar om vi kommer komma ut med bilen sen. Vi har den på en provisorisk parkering. På vår förra plats byggde de hus istället. Men iallafall av någon anledning så plogar de inte parkeringsplatsen och nu har det kommit så himla mycket snö. Måste ringa idag och se till att de kommer och fixar det.

Nu jobbar jag bara idag och sen är jag ledig. Tror ni jag ser fram mot det? Det kommer bli så himla skönt. Jag är trött. Vi testade att byta sänghalva igår och det känns som att jag sover bättre på den ”nya” sidan. Hoppas att det verkligen är så. Då kanske jag kan bli pigg igen. Jag är glad och mår bra men den där tröttheten är jobbig. Och nej, jag är inte gravid. Har testat.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar