Böcker

Böcker igen

Jag hämtade dessa böcker idag. Anna Jansson har blivit en stor favorit. Detta är den femte boken jag har i hyllan. Har dock bara läst två av dem. (Först när givaren är död, den är den tionde boken.)

En shopaholic i väntans tider har jag nu äntligen i bokhyllan. Ska bli kul att läsa den då jag gillar Becky Blomwood.

Jag har inte sett Gossip Girl på tv men läst första boken. Är nu sugen på fortsättningen.

Har du läst någon av böckerna?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Böcker igen

  1. De första Gossipböckerna har jag läst. Helt ok läsning. I väntans tider vill jag jättegärna läsa. Har varit påväg att beställa flera gånger men så har det inte blivit av. Har i och för sig inte så mycket tid över för att slå mig ner med en bok just nu =)

  2. jag har läst första och andra gossip girl, och älskar dem båda två! det kommer nog sluta med att jag köper hela serien, om jag känner mig själv rätt 🙂

Lämna ett svar