Vardagen

Härlig dag

Jag  och pappa hade en trevlig dag på stan. Fikade lite och fixade måste-saker. Kuvert, resår och så shoppade jag ett jättegott te: kustfägring heter det. Jordgubb, havtorn och grädde. Riktigt smaskens. Det blir några koppar ikväll när jag tittar på New moon. Det är nog ingen idé att höra om Mr R vill se den också. Han gillade ej Twilight. 🙂

Jag sprang en runda tidigare. Det blev ett testlopp och med tanke på förutsättningarna = isgata +dålig sömn så är jag jättenöjd. Jag tror att jag kommer fixa löptestet i år. Kanske inte på en toppentid men att tiden blir godkänd iallafall.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar