Vardagen

A morning stroll

Jag promenerade till jobbet imorse. Det var så mysigt. Inga ljud hördes förutom knarret från mina fötter. Jag fick julkänsla i hela kroppen och jag fylldes med glädje.

Visst ser det mysigt ut. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “A morning stroll

  1. Jag gillar verkligen inte vintern men tycker ändå att snön ger en myskänsla, men bara för en stund. jag blir less den efter en månad så jag hade gärna sett att vintern var mer än hälften så kort! 🙂

    Sv: Tack så mycket, att den var snygg!

  2. Får också lite julkänsla av att vara ute och se all snö, känns dock riktigt fel med tanke på att det är mer än 1 månad kvar till jul!

Lämna ett svar