Min vardag

Dagens sminkning

När jag sminkar mig vill jag ha ögonskugga. Idag blev det HM´s budgetvariant med sandiga och bruna nyanser. Jag lägger den ljusa ögonskuggan över hela ögonlocket, ända upp till ögonbrynet. Den mörka tar jag på hela ögonlocket. Massor med mascara vill jag ha. Den jag använder just nu är L´oreals telescopic. Dock så är den inte favoriten. Favoriterna är Max Factor Masterpiece Max och Max Factor False lash effect. Jag gillar inte borsten på Telescopic mascaran.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Dagens sminkning

  1. Hej! Kul att du kikat in i min blogg och att du kommenterat så att jag kunde hitta hit också 🙂 Jag måste hålla med om max factors mascaror , jag har exakt samma favoriter! Ibland köper jag någon annan för att testa men jag går ändå alltid tillbaka till samma gamla.. Hoppas du får en bra helg Kram Elin

Lämna ett svar