Vardagen

Godmorgon

Så här kommer jag se ut idag. Lägg till lite smink, örhängen från Pilgrim och ett hårband. Ni får se en bättre dagens i eftermiddag.

Sista passet nu innan jag är fredagsledig och därefter ska jobba heldag lördag/söndag. Jag känner mig ganska energilös men jag piggar nog på mig.

Backintervall väntas i eftermiddag också så jag laddar upp med ordentlig frukost: vaniljyoghurt med start + tekaka. Mums!

Jag och mamma hade så himla mysigt igår. Vi satt och sjöng lite tillsammans. Tänkte att vi skulle göra samma sak som förra året: åka till varandras jobb och sjunga för de äldre. Samuel ville också vara med och vi sjöng och han spexade. Det var jättekul. 🙂

Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

  1. hehe ja klart det ser annorlunda ut.. är ju en av världens absolut fattigaste städer:p kul med lite kontraster..
    hoppas du får en fin dag!!

  2. Att du ens orkar ta en outfitbild vid den här tiden på dagen, jag brukar vara som en zombie på morgonarna 😉 Har jobbat hela natten nu o ska snart få gå hem o sova! 🙂

Lämna ett svar